Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική Σταμάτη

Τρεις γενιές αρτοποιία και ζαχαροπλαστική

Για εμάς η ποιότητα και η δημιουργία είναι οικογενειακή υπόθεση.

Loading...

Αρτοποιία Σταμάτη

Η αρτοποιία Σταμάτη γεννήθηκε το 1958, στο Κουκάκι, από τον πατέρα Νικόλαο Σταμάτη και τον παππού Αθανάσιο Σταμάτη.

Ήταν η πρώτη προσωπική τους προσπάθεια, μετά από 14 χρόνια στην αρτοποιία ως αρτεργάτες. Τα πρώτα χρόνια, η επιχείρηση άλλαξε στέγη, πρώτα στα Πετράλωνα (1963) και αργότερα στο Μπουρνάζι (1968). Ήταν όμως μετά την επιστράτευση, το 1974, που η αρτοποιία Σταμάτη βρήκε το μόνιμο σπίτι της στο Περιστέρι.

Για χρόνια η επιχείρηση ειδικευόταν στα αρτοσκευάσματα και γρήγορα καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους φούρνους της περιοχής.

Αρτοποιία Σταμάτη

Η αρτοποιία Σταμάτη γεννήθηκε το 1958, στο Κουκάκι, από τον πατέρα Νικόλαο Σταμάτη και τον παππού Αθανάσιο Σταμάτη.

Ήταν η πρώτη προσωπική τους προσπάθεια, μετά από 14 χρόνια στην αρτοποιία ως αρτεργάτες. Τα πρώτα χρόνια, η επιχείρηση άλλαξε στέγη, πρώτα στα Πετράλωνα (1963) και αργότερα στο Μπουρνάζι (1968). Ήταν όμως μετά την επιστράτευση, το 1974, που η αρτοποιία Σταμάτη βρήκε το μόνιμο σπίτι της στο Περιστέρι.

Για χρόνια η επιχείρηση ειδικευόταν στα αρτοσκευάσματα και γρήγορα καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους φούρνους της περιοχής.

Η φιλοσοφία μας

Επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες μας από μικρούς παραγωγούς που εμπιστευόμαστε, ώστε να είμαστε πάντα σίγουροι για την ποιότητά τους.

Όλα τα προϊόντα μας δημιουργούνται στο εργαστήριό μας, με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής που αναδεικνύουν τα υλικά μας και τιμούν την παράδοση των συνταγών μας. Γι΄αυτό χρησιμοποιούμε δικό μας ζωντανό προζύμι και ζυμώνουμε το ψωμί μας στο χέρι.

Με αυτές τις αρχές, σχεδιάζουμε και νέες συνταγές για να καλύπτουμε τις ανάγκες σας και να φέρνουμε κάτι διαφορετικό στο τραπέζι σας.

Ζαχαροπλαστική Σταμάτη

Το 1990, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Σταμάτη έκανε τα πρώτα του βήματα στην παραδοσιακή ζαχαροπλαστική και γρήγορα αγαπήθηκε.

Μέσα από χρόνια δημιουργίας, εξελίχθηκε σε αυτό που είναι σήμερα, ένα εργαστήριο που παντρεύει την παράδοση με την σύγχρονη ζαχαροπλαστική τέχνη.

Ζαχαροπλαστική Σταμάτη

Το 1990, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Σταμάτη έκανε τα πρώτα του βήματα στην παραδοσιακή ζαχαροπλαστική και γρήγορα αγαπήθηκε.

Μέσα από χρόνια δημιουργίας, εξελίχθηκε σε αυτό που είναι σήμερα, ένα εργαστήριο που παντρεύει την παράδοση με την σύγχρονη ζαχαροπλαστική τέχνη.